The Sinister Design Forums

Games => Telepath Tactics => Telepath Tactics Bugs => Topic started by: eyhung on June 04, 2015, 08:54:05 PM

Title: Characters don't appear in deployment
Post by: eyhung on June 04, 2015, 08:54:05 PM
This is v1.033.  When loading a old savegame file before any battle past the first one, character sprites simply don't appear in the deployment window, but they do appear in the reserve window. 
Title: Re: Characters don't appear in deployment
Post by: eyhung on June 04, 2015, 09:22:01 PM
Also, right-clicking on Sarn Kamina doesn't work.  This is probably due to the fix you just made to her class.

I realize that fast updates are desirable, but you may want to have some basic regression tests in place before you push changes.
Title: Re: Characters don't appear in deployment
Post by: CraigStern on June 05, 2015, 01:42:35 PM
Sorry, just fixed it. I'll have an update in a few hours.
Title: Re: Characters don't appear in deployment
Post by: eyhung on June 05, 2015, 07:53:17 PM
I've downloaded the update from steam (1.034) and while icons now appear, right-clicking on characters doesn't show their picture anymore.  Sarn Gamina is still un-right-clickable. Also, if you shuffle people around a lot, characters get the wrong icon -- I have two Lord Dakarais appearing in deployment now.  Right now Louise looks like Lord Dakarai, and Teresa looks like Louise.  Clicking on the green checkmark to start the scenario makes the proper character show up, though. 
Title: Re: Characters don't appear in deployment
Post by: eyhung on June 05, 2015, 09:36:59 PM
Character icons are also gone in stores/modify inventory, and while modifying inventory in a store, it's possible to get stuck ... when you close the inventory, the store doesn't reappear and the game thinks it's in a "battle", with ability to end turn and recharge energy.  (This only occurs after lots of item shifting and equipping, and it's possible to be unable to equip items that should be equippable.)
Title: Re: Characters don't appear in deployment
Post by: eyhung on June 06, 2015, 12:13:34 AM
After buying stuff at Merchant 5, I moved some items around and saved the game in a different slot.  Now when I load either game, none of the items I bought at Merchant 5 appear.  The inventories are identical to before the store, as if I had bought nothing.  I imagine this bug is going to be present for all merchants.